• 1

Op zoek naar een actief groepsuitje voor je school, bedrijf of familie in regio Utrecht?

Outline Travel is dé outdoorspecialist van Midden-Nederland, gevestigd in Veenendaal. Wij hebben diverse sportieve activiteiten voor je schooluitjebedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Met meer dan 20 jaar ervaring helpen wij je om er een onvergetelijke dag van te maken. Wij verhuren daarnaast een mobiele klimwand en begeleiden wij abseil vanaf bijvoorbeeld uw kantoor of school gebouw. 

Wij hebben een passie voor buitensport en het buitenleven. Dat zie je terug in onze activiteiten. We werken met professionele, enthousiaste outdoorinstructeurs en gezelligheid staat bij ons voorop. Want een groepsuitje moet naast sportief vooral ook samenbindend zijn, toch?

Samen met jou kijken we naar een avontuurlijke en betaalbare invulling van je activiteit. Of het nu gaat om een schoolkamp, bruiloft of gewoon een uitje met je vrienden. Natuurlijk ben je bij Outline Travel in Veenendaal ook welkom voor het huren van outdoormaterialen zoals mountainbikes, tourfietsen, kano's, gps'en en kampeermaterialen. Neem gerust even contact met ons op als je vragen hebt. Dat kan via de telefoon of per mail of whats-app.