Het sportcafé is een gezellige sfeervolle multifunctionele ruimte waar sporters en bezoekers onder het genot van een hapje en een drankje bij elkaar komen. Door de ruime parkeergelegenheid en ligging bij sportcentrum de Vallei is deze gelegenheid ideaal als startpunt voor tal van activiteiten. 

Sinds 2007 verzorgd het sportcafé de horeca van het sportcentrum, waar het zwembad gelegen is maar ook een sporthal, gymzaal, beachvolley, beachsoccer en midgetgolf.

Zowel kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen kunnen hier georganiseerd worden. Door de ligging op de sportboulevard zijn er veel mogelijkheden. Ook is dit een mooi startpunt voor de mountainbikers, omdat er mogelijkheden zijn om te douchen en om te kleden. Natuurlijk duiken we voor- of achteraf het sportcafé in voor een hapje en een drankje, een goed buffet en eventueel om nog een pijltje te gooien op het dartbord. 

De locatie is geschikt voor groepen tot 150 personen. Kom kennismaken met de uitgebreide mogelijkheden van Outline Travel en sportcafé de Duck op deze locatie. 

http://www.sportcafededuck.nl/