Bedrijfsuitje: Shooting Games

Tijdens de Shooting Games gaan we aan de slag met verschillende schiet- en richttechnieken. Het klassieke pijl en boog schieten, het ecuadoriaans blaaspijp schieten en het scandinavische bijl werpen. 

In dit arrangement leert de groep de fijne kneepjes van het handboogschieten, bijlwerpen en blaaspijpschieten. De instructeur zal de baan op locatie opbouwen en wanneer de groep aankomt begint de activiteit.

 Oorspronkelijk werd het handboogschieten gebruikt om te jagen. In de middeleeuwen werden er toernooien gehouden en tegenwoordig is het zelfs een olympische sport. Wellicht is handboogschieten ook voor u een schot in de roos? De instructeur legt alles uit over de veiligheid, de houding, het aanspannen en het loslaten, en vervolgens gaan we flink oefenen. In competitieverband gaan we de strijd aan met elkaar en zullen we gaan ontdekken in wie er een ware Robin Hood schuilt. 

Heb je wensen of ideeën met betrekking tot lunch, borrel, diner of locatie, neem dan contact op zodat we het samen door kunnen nemen. 

shooting games bijl werpen
shooting games blaaspijp
shooting games boogschieten

The Hunt

Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder

Naam(*)

Emailadres(*)
Invalid Input

Telefoonummer

Opmerking