• 1

Begeleid Mountainbiken

Voor groepen organiseren wij op maat gemaakte mountainbike-clinics in samenwerking met Mountainbike Challenge en GoMTB. Bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendengroep of familiedag. Een sportief uitje kun je op verschillende manieren invullen, maar als je sportiviteit, avontuur en uitdaging als trefwoorden hebt, dan kom je uit bij mountainbiken! Mountainbiken is meer dan fietsen, er komt veel techniek bij kijken. In een clinic kunnen wij deze technieken leren. Of wil je een stuk door het bos rijden, waarbij wij voor professionele begeleiding zorgen?

Het mountainbiken kan onderdeel zijn van een sportdag of bedrijfsfeest of is een losstaande activiteit. Wij kunnen je hele dag organiseren, inclusief lunch, diner en accommodatie. Wij zorgen voor de mountainbikes, begeleiding en een leuke route op de locatie van jouw keuze. En heb je weleens gedacht aan het afsluiten van een lange vergaderdag of hei-sessie met een dosis frisse lucht en actie? Ook dan is mountainbiken de juiste keuze! Onze instructeurs staan garant voor een leuke en uitdagende activiteit voor iedereen, met of zonder ervaring.

De kosten voor een mountainbikeclinic van 2,5 uur en vanaf 6 personen zijn € 40,00 per persoon. Hierbij is begeleiding en een huurmountainbike met helm inbegrepen.

Reserveer direct!

Go MTB logo vierkantmtb challenge

 

 

Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder

Naam(*)

Emailadres(*)
Invalid Input

Telefoonummer

Opmerking