• 1

Mountainbikes huren in Veenendaal 

Onze uitstekende mountainbikes huur je al vanaf 15 euro per dag!

Outline Travel verhuurt al jaren mountainbikes vanuit de verhuurlocatie in Veenendaal. Hier staan we bekend om de goede kwaliteit van de MTB's en de persoonlijke service. Je krijgt de fiets schoon en goed afgesteld mee en mag de mountainbike modderig weer inleveren. Wij zorgen ervoor dat deze voor het volgende gebruik weer piekfijn in orde is. Nergens in Nederland of België vind je betere mountainbikes dan bij ons. Kom en oordeel zelf! 

Whatsapp: 0626152665
Tel: 0318-521878
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Prijzen

Mountainbike 26 inch Prijs incl. BTW per MTB
Een dag  € 15,00
Weekend (vrijdagmiddag tot maandagochtend) € 37,00
Midweek (maandagochtend tot vrijdagmiddag)

€ 37,00

 

Mountainbike 29 inch Prijs incl. BTW per MTB
Een dag € 20,00
Weekend (vrijdagmiddag tot maandagochtend) € 50,00
Midweek (maandagochtend tot vrijdagmiddag)

€ 50,00 

Vanaf de verhuurvestiging aan de Buurtlaan West zijn verschillende mountainbiksroutes op fietsafstand. Benieuwd welke routes dat zijn? Kijk even bij de routepagina.

Type mountainbike

Huur je bij ons een mountainbike, dan kun je kiezen uit twee types: de 29 inch en de 26 inch mountainbike. Maar wat is precies het verschil tussen deze twee fietsen?

De 29 inch mountainbike: extra comfortabel

In de volksmond ook wel de ’29er’ genoemd (spreek uit: twentyniner). Het is eigenlijk heel simpel: de inch zegt iets over de grootte van de wielen. De 29er heeft dus grotere wielen dan de 26er, en is daarmee nog comfortabeler. Je hebt veel grip, waardoor je obstakels makkelijker kunt nemen. Een pittige klim naar boven gaat met de 29er ook net wat eenvoudiger. Je topsnelheid ligt hoger dan met een 26 inch fiets, maar om op snelheid te komen moet je wel iets meer kracht zetten.

De 26 inch mountainbike: extra wendbaar

De 26er is een klassieker, die net een stukje kleiner is, en daarmee ook wendbaarder. Ze kunnen sneller optrekken door hun lichtere gewicht. Deze mountainbike is ideaal voor een parcours met veel (scherpe) bochten en steile hellingen. Wel heb je hiermee iets minder grip, bijvoorbeeld als je over hobbelige weggetjes vol obstakels fietst.

Welke fiets past bij mij?

Voor een bochtig parcours (bijvoorbeeld de Amerongse Berg) raden we de 26er aan. Ook als je wat kleiner bent kun je beter deze fiets huren. Wil je een extra uitdaging, meer snelheid en betere grip? Kies dan voor de 29er. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over de juiste fiets.

Een GPS tijdens het fietsen

Wij verhuren niet alleen mountainbikes en fietsenverhuren in de regio Veenendaal, maar ook GPS-apparaten. Zodat je nooit de weg kwijt raakt. Wij verhuren verschillende modellen, die heel eenvoudig zijn in het gebruik. Fietsen met een GPS geeft een leuke extra uitdaging aan je tocht. Ben je nog onbekend met de GPS, dan helpen we je een eindje op weg. Wij maken gebruik van de Garmin Dakota 10 en de Garmin Oregon 300. Deze GPS apparaten zijn uitermate geschikt bij het fietsen. 

Routes

In de omgeving Veenendaal zijn verschillende spectaculaire mountainbike routes. Kijk hier voor de routes

 

Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder

Naam(*)

Emailadres(*)
Invalid Input

Telefoonummer

Opmerking