• 1

Fietsroutes Regio Utrecht

Vanaf de verhuurvestiging in Veenendaal zijn diverse routes te fietsen. Binnen een kwartier fietsen kun je in het bos zitten en starten met de route Amerongse berg. Deze is uit te breiden naar Leersum met een nieuwe ronde en vanaf de achterkant van de heuvelrug kun je een doorsteek maken naar de route bij Rhenen vanaf daar door naar Kwintelooijen. Je kunt dus zelf bepalen hoe lang je jouw route maakt. Wil je veel kilometers maken, bereid je dan thuis alvast voor, of huur een GPS, en vraag of de routes er ingezet kunnen worden. Je kunt ook een gratis overzichtskaart meekrijgen bij de verhuurvestiging. 

Wil je echt tot het uiterste gaan, dan kun je vanaf Leersum nog de doorsteek maken via Doorn naar de route bij Zeist/Austerlitz/Soest en Lage Vuursche. Wil je juist de andere kant op richting de Veluwe dan is bij Ede ook een leuke route uitgezet.

Halverwege de route van Amerongen is een leuk bosrestaurant, het Berghuis, wat een prima plek is om te stoppen voor een kopje koffie of wat verfrissends. 

Mountainbike routes in de directe omgeving van Veenendaal:

Overige mountainbike routes regio Utrecht:

Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder

Naam(*)

Emailadres(*)
Invalid Input

Telefoonummer

Opmerking