• 1

Mountainbiken Amerongse berg? 

Een goede mountainbike is essentieel om te mountainbiken op de Amerongse berg! Wij verhuren mountainbikes van het merk Santos om u de unieke mountainbike ervaring te geven. Reserveer direct de beste mountainbike in de regio voor de Amerongse berg door te appen: 0626152665. Prijs: 15 euro per dag! 

Amerongse berg en mountainbiken

De Amerongse berg in Utrecht is bij uitstek de geschikte startplek om de ultime mountainbike ervaring te krijgen! Er zijn diverse routes voor de gevorderde mountainbiker en de mountainbiker die het wat rustiger aan wil doen. Het Amserongse bos is een van de oudste bossen in deze regio. Het bos is onderdeel van de Utrechtse Heuvelrug en is met 69 meter het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug. Wilt u een mountainbike huren voor de Amerongse berg, huur dan een uitstekende mountainbike bij Outline Travel. 

Mountainbike huren Amerongseberg in Veenendaal Moutainbike huren AmerongsebergMountainbike verhuur Amerongsebergverhuur mountainbikes Veenendaal AmerongsebergMoutainbike huren Amerongseberg

 

Afhaalplaats mountainbike

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, buurtlaan west 5. Dit is een geschikte locatie om te starten met de mountainbike tocht voor de Amerongse berg. Het is 5 minuten fietsen naar de het startpunt van de Amerongse berg.

Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder

Naam(*)

Emailadres(*)
Invalid Input

Telefoonummer

Opmerking